Giriş Kayıt
Frank Ceglia

Frank Ceglia


Özel Efekt, Dublör, Oyuncu

Frank Ceglia, Özel efekt, dublör, oyuncu. Büyük Kaçış (2005), Salak İle Avanak (1994), Çığlık (1996), Revenge (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Özel Efekt 5.9 2,811
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.1 19
2016 Aksiyon Özel Efekt 3.6 165
2015 Komedi Özel Efekt 8.0 1,238
2015 Suç Özel Efekt 6.6 5,948
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.2 34
2014 Komedi Özel Efekt 6.9 2,632

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.1 55,198
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.0 88
2014 Komedi Özel Efekt 8.2 18,574
2014 Komedi Özel Efekt 7.8 824
2014 Korku Özel Efekt 3.9 272
2013 Komedi Özel Efekt 7.8 6,425
2013 Aksiyon Özel Efekt 5.2 669
2013 Komedi Özel Efekt 6.4 125
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.4 2,223
2012 Korku Özel Efekt 6.8 40
2011 Game-Show Özel Efekt 8.2 5,449
2011 Suç Özel Efekt 7.3 13,778
2011 Dram Özel Efekt 7.9 104,327
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.9 244
2010 Dram Özel Efekt 7.2 673
2010 Aksiyon Özel Efekt 7.0 2,813

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Özel Efekt 5.1 25,826

Koleksiyoncu
2009 Korku Özel Efekt 6.4 49,189

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.9 38,409
2009 Gerilim Özel Efekt 4.8 893

Son Kaçış
2009 Aksiyon Özel Efekt 8.0 14,139

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Özel Efekt 5.3 1,885

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 166,361

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Özel Efekt 5.6 34,532

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Özel Efekt 5.5 34,149

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Özel Efekt 6.0 20,673
2006 Aksiyon Özel Efekt 5.9 663

Denizci
2006 Aksiyon Özel Efekt 4.7 29,611

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Özel Efekt 5.6 5,638

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Özel Efekt 8.4 405,782

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Özel Efekt 5.5 48,796
2004 Macera Özel Efekt    

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Özel Efekt 7.0 23,446

Takıldım Sana
2003 Komedi Özel Efekt 5.8 47,428
2003 Suç Özel Efekt 7.6 21,127
2003 Dram Özel Efekt 8.1 119
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.5 3,570

Kızıl Ejder
2002 Suç Özel Efekt 7.2 220,965

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 47,667

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.4 92,833
2002 Suç Özel Efekt 8.7 62,313

Sınırları Aşınca
2001 Dram Özel Efekt 4.2 556

Çılgın Güzel
2001 Dram Özel Efekt 6.5 22,250
2001 Komedi Özel Efekt 6.5 3,520

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Özel Efekt 5.9 2,676

Öğretmen
1999 Komedi Özel Efekt 5.2 17,994
1999 Komedi Dublör
Özel Efekt
4.3 2,004
1998 Korku Özel Efekt
Oyuncu
3.1 1,554
1998 Biyografi Özel Efekt 6.5 1,650

Hayaletler
1998 Korku Özel Efekt 5.4 17,435

Çığlık
1996 Korku Özel Efekt 7.2 245,949

Leprikon 4: Uzayda
1996 Komedi Özel Efekt 3.5 4,974
1996 Dram Özel Efekt    
1996 Aksiyon Özel Efekt    
1996 Komedi Özel Efekt
Dublör
5.4 1,447
1996 Fantastik Özel Efekt 4.0 1,640

Cadılar Bayramı 6: Ölüm Çığlığı
1995 Korku Özel Efekt 5.0 23,916
1995 Suç Özel Efekt 5.7 1,155

Lanetli Cüce 3
1995 Komedi Özel Efekt
Dublör
4.9 5,067
1995 Komedi Özel Efekt 4.0 6,292

Salak İle Avanak
1994 Komedi Dublör
Özel Efekt
7.3 314,681
1994 Komedi Özel Efekt 5.9 4,251
1994 Aile Özel Efekt 6.0 7,765
1994 Aksiyon Özel Efekt 3.9 1,360
1994 Korku Özel Efekt 6.2 3,549
1993 Aksiyon Özel Efekt 4.5 1,428
1993 Komedi Özel Efekt
Dublör
5.1 3,064
1993 Dram Özel Efekt 6.5 327
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.0 6,590

Red Rock Kasabası
1993 Suç Özel Efekt 7.0 16,839
1993 Suç Özel Efekt 7.5 43,918

Mahluklar 4
1992 Komedi Özel Efekt 4.0 4,951

Gizli Görev
1992 Aksiyon Özel Efekt 6.9 6,698

Bahçıvan
1992 Korku Özel Efekt 5.4 30,338

Mahluklar 3
1991 Komedi Özel Efekt 4.3 9,015
1991 Dram Özel Efekt 6.1 682

Doktor
1991 Dram Özel Efekt 6.9 4,108
1991 Komedi Özel Efekt 5.9 1,471
1991 Gerilim Özel Efekt 5.4 436
1990 Macera Özel Efekt 5.3 2,617
1990 Aksiyon Özel Efekt 3.7 619
1989 Korku Özel Efekt 5.7 496

Daima
1989 Fantastik Özel Efekt 6.4 24,637
1989 Korku Özel Efekt 6.1 1,887
1987 Suç Özel Efekt 5.9 2,843

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Özel Efekt 5.5 2,858

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Özel Efekt 3.8 4,555

Mahluklar
1986 Aksiyon Özel Efekt 6.0 26,381
1985 Dram Özel Efekt 7.2 652

A Takımı
1983 Aksiyon Özel Efekt 7.6 28,935
1981 Macera Özel Efekt 7.4 3,510

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Özel Efekt 5.8 27,765
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018