Giriş Kayıt
Evan Cecil

Evan Cecil


Görsel Efekt, Yapımcı

Evan Cecil, görsel efekt, yapımcı. Jack (1996), Dokuz Ay (1995), Kasımda Aşk Başkadır (2001), (1999) Robot Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yönetmen    
2008 Belgesel Yapımcı    
2003 Komedi 5.5 1,030

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 257,663

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Çeşitli 6.7 75,249

Robot Adam
1999 Dram Çeşitli 6.8 95,542

Aşkın Gücü
1998 Dram Kostüm Bölümü 7.0 89,278
1996 Komedi Çeşitli 5.8 49,599

Çilgin denizalti
1996 Komedi Çeşitli 6.0 18,153
1996 Macera Çeşitli 5.9 11,278

Dokuz Ay
1995 Komedi Çeşitli 5.4 31,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017