Giriş Kayıt
Evan Cecil

Evan Cecil


Görsel Efekt, Yapımcı

Evan Cecil, görsel efekt, yapımcı. Jack (1996), Dokuz Ay (1995), Kasımda Aşk Başkadır (2001), (1999) Robot Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Yapımcı    
2003 Komedi 5.5 1,030

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 246,829

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Çeşitli 6.7 72,490

Robot Adam
1999 Dram Çeşitli 6.8 91,317

Aşkın Gücü
1998 Dram Kostüm Bölümü 7.0 86,098
1996 Komedi Çeşitli 5.8 48,048

Çilgin denizalti
1996 Komedi Çeşitli 6.0 17,314
1996 Macera Çeşitli 5.9 11,003

Dokuz Ay
1995 Komedi Çeşitli 5.4 30,335
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,270) The Flash (9,043) Legion (9,018) Arrow (6,566) The 100 (4,872) Vikings (4,237) Taboo (4,198) Black Sails (4,185) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,040) Suits (3,677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017