Giriş Kayıt
Evan Cecil

Evan Cecil


Görsel Efekt, Yapımcı

Evan Cecil, görsel efekt, yapımcı. Jack (1996), Dokuz Ay (1995), Kasımda Aşk Başkadır (2001), (1999) Robot Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Yapımcı    
2003 Komedi 5.5 1,030

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 248,122

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Çeşitli 6.7 72,837

Robot Adam
1999 Dram Çeşitli 6.8 91,876

Aşkın Gücü
1998 Dram Kostüm Bölümü 7.0 86,486
1996 Komedi Çeşitli 5.8 48,231

Çilgin denizalti
1996 Komedi Çeşitli 6.0 17,402
1996 Macera Çeşitli 5.9 11,003

Dokuz Ay
1995 Komedi Çeşitli 5.4 30,335
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,138) Rogue One (4,896) Split (3,505) Assassin's Creed (2,529) Brimstone (2,176) Paterson (1,822) Hidden Figures (1,683) The Institute (1,555) The Great Wall (1,222) Passengers (1,097)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,895) Legion (7,009) Arrow (3,773) Legends of Tomorrow (2,173) Into the Badlands (2,089) The Blacklist (1,694) Vikings (1,627) Black Sails (1,568) Game of Thrones (1,471) 24: Legacy (1,462)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017