Giriş Kayıt
Evan Cecil

Evan Cecil


Kostümcü, Yönetmen, Görsel Efekt

Evan Cecil, kostümcü, yönetmen, görsel efekt. Jack (1996), Dokuz Ay (1995), Kasımda Aşk Başkadır (2001), (1999) Robot Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yönetmen    
2008 Belgesel Yapımcı    
2003 Komedi 5.5 1,030

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 264,984

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Çeşitli 6.7 77,131

Robot Adam
1999 Dram Çeşitli 6.8 98,033

Aşkın Gücü
1998 Dram Kostüm Bölümü 7.0 91,663
1996 Komedi Çeşitli 5.8 50,672

Çilgin denizalti
1996 Komedi Çeşitli 6.0 18,517
1996 Macera Çeşitli 5.9 11,939

Dokuz Ay
1995 Komedi Çeşitli 5.5 32,196
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018