Giriş Kayıt
Derek Cecil

Derek Cecil (44)


Oyuncu

Derek Alan Cecil, 05 Ocak 1973 Amarillo, Texas, ABD doğumlu oyuncu. (2013) House of Cards (2013), (2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (2010) Kaçış Planı (2010), (2007) Dehşet Odası (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Derek Alan Cecil
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1973
Doğum Yeri: Amarillo, Texas, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 40 Komedi Oyuncu 6.8 65
2013 Dram Oyuncu 9.0 356,723
2013 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 95,686
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 64,608

Mükemmel Plan
2011 38 Komedi Oyuncu 6.2 37,245
2011 38 Dram Oyuncu 5.6 1,986
2011 38 Dram Oyuncu    

Kaçış Planı
2010 37 Suç Oyuncu 7.4 152,944
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,487

Düşlerin Donduğu Kış
2009 36 Suç Oyuncu 4.8 603
2008 35 Dram Oyuncu    

Dehşet Odası
2007 34 Suç Oyuncu 5.6 2,753

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Oyuncu    

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 279,915
2001 Dram Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,237
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017