Giriş Kayıt
Derek Cecil

Derek Cecil (44)


Oyuncu

Derek Alan Cecil, 05 Ocak 1973 Amarillo, Texas, ABD doğumlu oyuncu. (2013) House of Cards (2013), (2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (2010) Kaçış Planı (2010), (2007) Dehşet Odası (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Derek Alan Cecil
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1973
Doğum Yeri: Amarillo, Texas, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 40 Komedi Oyuncu 6.8 65
2013 Dram Oyuncu 9.0 348,281
2013 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 94,570
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 63,248

Mükemmel Plan
2011 38 Komedi Oyuncu 6.2 36,992
2011 38 Dram Oyuncu 5.6 1,986
2011 38 Dram Oyuncu    

Kaçış Planı
2010 37 Suç Oyuncu 7.4 151,693
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,426

Düşlerin Donduğu Kış
2009 36 Suç Oyuncu 4.8 603
2008 35 Dram Oyuncu    

Dehşet Odası
2007 34 Suç Oyuncu 5.6 2,753

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Oyuncu    

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 277,928
2001 Dram Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,018
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017