Giriş Kayıt
Michael Cavadias

Michael Cavadias (47)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Michael Cavadias, 16 Şubat 1970 Santa Cruz, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Harika Çocuklar (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1970
Doğum Yeri: Santa Cruz, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 46 Dram Oyuncu 5.7 1,301

Öldüresiye Sevmek
2013 43 Biyografi Oyuncu 6.5 30,016
2009 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.5 6
2001 31 Dram Oyuncu 7.0 1,282

Harika Çocuklar
2000 30 Dram Oyuncu 7.4 56,941
Dizi Altyazıları
Vikings (19,880) Black Mirror (6,595) The Flash (5,272) Shameless (4,816) Supernatural (3,805) The Big Bang Theory (3,665) The Blacklist (1,942) Star Trek: Discovery (1,681) The X Files (1,551) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,451)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018