Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Cavadias

Michael Cavadias (46)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Michael Cavadias, 16 Şubat 1970 Santa Cruz, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Harika Çocuklar (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1970
Doğum Yeri: Santa Cruz, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 46 Dram Oyuncu 5.8 458

Öldüresiye Sevmek
2013 43 Biyografi Oyuncu 6.5 27,273
2009 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.5 6
2001 31 Dram Oyuncu 7.0 1,282

Harika Çocuklar
2000 30 Dram Oyuncu 7.4 55,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017