Giriş Kayıt
Brendan Cauldwell

Brendan Cauldwell (83)


Oyuncu

Brendan Cauldwell, 25 Ekim 1922 Fairview, Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu. Uzak Ufuklar (1992) yapımıyla biliniyor.12 Ocak 2006 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1922
Ölüm Tarihi: 12 Ocak 2006
Doğum Yeri: Fairview, Dublin, İrlanda
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angela'nın Külleri
1999 77 Dram Oyuncu 7.3 17,354

Siradisi bir kadin
1996 74 Dram Oyuncu 6.5 3,358

Düğmelerin Savaşı
1994 72 Macera Oyuncu 7.5 3,244

Uzak Ufuklar
1992 70 Macera Oyuncu 6.5 49,572
1988 Dram Oyuncu 2.7 385
1986 64 Gerilim Oyuncu 5.5 191
1977 55 Dram Oyuncu 6.4 156
1967 45 Dram Oyuncu 6.6 646
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,352) Split (5,059) Rogue One (4,788) Hidden Figures (3,745) Assassin's Creed (3,126) Paterson (2,882) Patriots Day (2,448) Allied (1,892) Brimstone (1,613) Passengers (1,288)
Dizi Altyazıları
Legion (8,368) Arrow (4,963) The Flash (4,857) The Expanse (2,637) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,010) The 100 (1,911) Colony (1,822) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,717)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017