Giriş Kayıt
Caroline Catz

Caroline Catz (47)


Oyuncu

Caroline Caplan, 01 Ocak 1970 Manchester, Greater Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Doc Martin (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Caroline Caplan
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1970
Doğum Yeri: Manchester, Greater Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 46 Komedi Oyuncu 4.3 140
2016 Komedi Oyuncu 6.0 95

Ben, Anna
2012 42 Dram Oyuncu 6.1 1,480
2010 Suç Oyuncu 7.6 2,790
2010 40 Suç Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.6 531
2006 Komedi Oyuncu 7.7 3,577
2004 Komedi Oyuncu 8.3 7,900
1992 22 Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,080
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017