Giriş Kayıt
Caroline Catz

Caroline Catz (48)


Oyuncu

Caroline Caplan, 01 Ocak 1970 Manchester, Greater Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Doc Martin (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Caroline Caplan
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1970
Doğum Yeri: Manchester, Greater Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Korku Oyuncu    
2016 46 Komedi Oyuncu 4.4 222
2016 Komedi Oyuncu 6.0 95

Ben, Anna
2012 42 Dram Oyuncu 6.1 1,480
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,359
2010 40 Suç Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.6 689
2006 Komedi Oyuncu 7.7 3,577
2004 Komedi Oyuncu 8.3 8,953
1992 22 Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,277
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018