Giriş Kayıt
Gabriel Cattand

Gabriel Cattand (73)


Oyuncu

Gabriel Cattand, 29 Kasım 1923 Bonneville, Haute-Savoie, Fransa doğumlu oyuncu. Şok (1973), (1982) Time Masters (1982), (1975) Onun Hikayesi (1975), (1979) I... comme Icare (1979) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ağustos 1997 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Kasım 1923
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 1997
Doğum Yeri: Bonneville, Haute-Savoie, Fransa
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 69 Dram Oyuncu 7.1 679
1989 66 Dram Oyuncu 7.6 1,168

Mağlup Edilmeyen
1983 60 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,676
1983 60 Fantastik Oyuncu 6.1 159

Time Masters
1982 59 Animasyon Oyuncu 7.5 3,831

Jüpiterin Bacağı
1980 57 Komedi Oyuncu 6.1 605
1979 56 Suç Oyuncu 8.1 2,588
1977 54 Suç Oyuncu 6.2 317

Onun Hikayesi
1975 52 Dram Oyuncu 5.4 4,766

Vahşi Dilber
1975 52 Macera Oyuncu 6.7 1,124
1974 51 Suç Oyuncu 6.8 1,248

Şok
1973 50 Suç Oyuncu 6.2 756
1972 49 Dram Oyuncu 7.1 22
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017