Giriş Kayıt
Véronique Catanzaro

Véronique Catanzaro


Oyuncu

Véronique Catanzaro, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Korku Oyuncu 4.0 463
1986 Komedi Oyuncu 5.7 90
1985 Oyuncu 5.9 13
1984 Dram Oyuncu 4.9 58
1983 Komedi Oyuncu 5.5 105
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,260) Den of Thieves (2,866) Maze Runner: The Death Cure (2,572) Hostiles (1,969) Winchester (1,769) A martfüi rém (1,653) Bleeding Steel (1,575) 12 Strong (1,403) The Commuter (1,284) Submergence (650)
Dizi Altyazıları
Westworld (11,631) La casa de papel (7,583) The Big Bang Theory (3,500) Gotham (3,039) Supernatural (2,994) The Terror (2,777) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,729) Arrow (2,086) The Flash (1,419) Vikings (1,400)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018