Giriş Kayıt
Claudio Castravelli

Claudio Castravelli


Yapımcı

Claudio Castravelli, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Claude Castravelli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Yapımcı    
2001 Dram Yapımcı    
2001 Dram Yapımcı    
1998 Aksiyon Yapımcı 3.8 2,342
1998 Aksiyon Yapımcı 3.8 1,278
1997 Korku Yapımcı    
1995 Aksiyon Yapımcı 4.5 172
1990 Dram Yapımcı 7.0 140
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,441) Assassin's Creed (8,328) Doctor Strange (4,573) Allied (3,987) Moana (2,722) Forushande (2,489) Arrival (2,375) Split (2,356) Lion (1,982) Hacksaw Ridge (1,629)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,130) The Flash (4,332) Vikings (3,680) Supernatural (3,015) Blindspot (2,507) Suits (2,293) Sherlock (2,181) The Big Bang Theory (1,787) The Expanse (1,606) The Vampire Diaries (1,489)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017