Giriş Kayıt
Claudio Castravelli

Claudio Castravelli


Yapımcı

Claudio Castravelli, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Claude Castravelli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troll: Kuyruklu Macera
2017 Animasyon Yapımcı    
2001 Dram Yapımcı    
2001 Dram Yapımcı    
1999 Komedi Yapımcı 6.3 965
1998 Aksiyon Yapımcı 3.8 2,342
1998 Aksiyon Yapımcı 3.8 1,278
1997 Korku Yapımcı    
1995 Aksiyon Yapımcı 4.5 172
1990 Dram Yapımcı 7.0 140
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018