Giriş Kayıt
Keith-Lee Castle

Keith-Lee Castle (57)


Oyuncu

Keith-Lee Castle, 16 Temmuz 1959 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Young Dracula (2006), Doghouse (2009), (2004) Bebek (2004), (1996) Yaramaz Köstebek (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1959
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Keith Lee Castle
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 4.8 333
2014 55 Komedi Oyuncu 4.8 1,654
2009 50 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,464
2009 50 Komedi Oyuncu 6.1 18,958
2007 48 Dram Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968

Bebek
2004 45 Komedi Oyuncu 4.9 30,110
2003 Suç Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 771
1998 39 Dram Oyuncu 7.0 28,814

Yaramaz Köstebek
1996 37 Macera Oyuncu 6.3 2,463
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,828
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017