Giriş Kayıt
Nino Castelnuovo

Nino Castelnuovo (80)


Oyuncu

Francesco Castelnuovo, 28 Ekim 1936 Lecco, İtalya doğumlu oyuncu. Şerburg Şemsiyeleri (1964), Soy ve Öldür (1975), Un esercito di 5 uomini (1969), Baş Belası (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francesco Castelnuovo
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1936
Doğum Yeri: Lecco, İtalya
Burcu: Akrep
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Agnès'in Plajları
2008 72 Belgesel Oyuncu 8.0 1,705

İngiliz Hasta
1996 60 Dram Oyuncu 7.4 149,249
1975 39 Dram Oyuncu 5.0 91

Soy ve Öldür
1975 39 Gizem Oyuncu 5.8 1,374
1974 38 Romantik Oyuncu 6.1 107

Baş Belası
1973 37 Komedi Oyuncu 7.2 2,127
1973 37 Korku Oyuncu 5.7 77
1969 33 Dram Oyuncu 6.0 447
1969 33 Western Oyuncu 6.8 1,093
1969 33 Komedi Oyuncu    
1969 33 Dram Oyuncu 6.0 496
1966 30 Dram Oyuncu 6.6 187

Kirbaç altinda
1966 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,211

Şerburg Şemsiyeleri
1964 28 Dram Oyuncu 7.8 16,697
1963 27 Komedi Oyuncu    

Rocco ve Kardeşleri
1960 24 Suç Oyuncu 8.3 11,666
1960 24 Savaş Oyuncu 7.7 617
1960 24 Aksiyon Oyuncu 5.7 412
1959 23 Suç Oyuncu 7.6 623
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,137
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017