Giriş Kayıt
Peter Castellotti

Peter Castellotti (77)


Oyuncu

Peter Charles Castellotti, 26 Temmuz 1940 Staten Island, New York, ABD doğumlu oyuncu. Kahire'nin Mor Gülü (1985) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Charles Castellotti
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1940
Doğum Yeri: Staten Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Pete Castellotti
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şöhret
1998 58 Komedi Oyuncu 6.3 20,893

Yaramaz Harry
1997 57 Komedi Oyuncu 7.4 36,009

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 54 Komedi Oyuncu 7.5 29,975

Radyo Günleri
1987 47 Komedi Oyuncu 7.6 25,673

Çılgın Madonna
1985 45 Komedi Oyuncu 5.9 17,252

Kahire'nin Mor Gülü
1985 45 Komedi Oyuncu 7.7 36,884

Broadway Yıldızı
1984 44 Komedi Oyuncu 7.5 18,883
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017