Giriş Kayıt
Jon Cassar

Jon Cassar (60)


Yönetmen, Yapımcı, Kameraman, Oyuncu

Jon Cassar, 27 Nisan 1958 Malta doğumlu yönetmen, yapımcı, kameraman, oyuncu. 24 (2001), Terra Nova (2011), 24: Live Another Day (2014), 24 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1958
Doğum Yeri: Malta
Diğer Bir İsmi: John Cassar
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.3 8,407
2016 58 Dram Yönetmen 4.9 4,001
2015 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.6 2,575
2015 57 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.3 8,510
2015 Dram Yönetmen 6.0 6,731
2014 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
8.4 37,491

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 76,519
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 52,167
2012 Macera Yönetmen 7.2 150
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.7 5,526
2011 Macera Yönetmen
Yapımcı
6.8 74,908
2008 50 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.5 20,940
2008 Dram Yönetmen 8.4 198,672
2006 48 Belgesel Oyuncu 7.5 290

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yönetmen 7.5 7,787
2002 Macera Yönetmen 5.6 372
2001 43 Gerilim Yönetmen    
2001 43 Aksiyon Yönetmen    
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.4 159,302
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,377

Kusursuz Silah
1998 40 Aksiyon Yönetmen 3.3 585
1997 Aksiyon Yönetmen 7.6 8,044
1996 Suç Yönetmen 7.3 2,923
1996 Suç Yönetmen
Kameraman
7.8 1,960

Cennette Tuzak
1994 36 Macera Kameraman 5.9 10,285

Çılgın Kampus
1994 36 Komedi Kameraman 6.6 11,090
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 1,735
1992 34 Dram Kameraman 6.9 16,794

Milenyum
1989 31 Dram Kameraman 5.7 5,413
1989 31 Komedi Kameraman 6.5 10,619
1988 Aksiyon Kameraman 6.7 803
Dizi Altyazıları
Westworld (13,001) La casa de papel (2,558) 12 Monkeys (2,332) Into the Badlands (1,992) Legion (1,788) The Expanse (1,528) Fear the Walking Dead (1,222) Vikings (1,060) Colony (1,059) Cloak & Dagger (865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018