Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christopher Cass

Christopher Cass (58)


Oyuncu

Christopher Cass, 30 Eylül 1958 Glen Cove, New York, ABD doğumlu oyuncu. As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1958
Doğum Yeri: Glen Cove, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 53 Komedi Oyuncu 5.3 545
2009 51 Suç Oyuncu 6.2 43

Mucit Kayakçılar
2007 49 Komedi Oyuncu 5.3 187
1999 Dram Oyuncu 5.9 2,085
1995 Dram Oyuncu    

Biri Beni
1987 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 7,348
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017