Giriş Kayıt
Philip Casnoff

Philip Casnoff (68)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Philip L. Casnoff, 03 Ağustos 1949 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. Kuzey ve Güney (1985), Uzay Yolu (1978), (2017) The Post (2017), (2009) Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip L. Casnoff
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1949
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Phillip Casnoff | Phil Casnoff
Burcu: Aslan
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 68 Biyografi Oyuncu 7.2 71,278
2016 67 Dram Senarist    

Ayı Teddy 2
2015 66 Komedi Oyuncu 6.3 152,101
2013 64 Dram Oyuncu    
2011 62 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.7 42,738
2006 57 Komedi Oyuncu 3.9 19,314
2006 Dram Oyuncu
Yönetmen
   

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 99,276
2002 Komedi Yönetmen 8.0 56,062
2000 51 Dram Oyuncu 4.9 334
1998 49 Romantik Oyuncu 5.5 5,479
1997 Suç Oyuncu 8.8 76,721
1994 Dram Oyuncu    
1992 43 Komedi Oyuncu 6.1 1,145
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,574
1991 42 Savaş Oyuncu 6.2 204
1986 Dram Oyuncu    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu 8.1 8,177
1982 33 Dram Oyuncu    
1980 31 Korku Oyuncu 5.2 2,992

Uzay Yolu
1978 29 Aksiyon Oyuncu 4.9 827
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,946
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,809) Game Night (1,739) Ready Player One (1,501) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (997) Annihilation (931) Den of Thieves (925)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,644) Supernatural (6,784) La casa de papel (4,722) Gotham (3,511) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,398) The 100 (3,226) 13 Reasons Why (3,065) The Flash (2,552) Lucifer (2,092)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018