Giriş Kayıt
Francisco Casares

Francisco Casares


Oyuncu

Francisco Casares, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Paco Casares
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Korku Oyuncu 5.3 1,066
2001 Dram Oyuncu 6.2 156
1997 Dram Oyuncu 6.0 839

Altın Toplar
1993 Komedi Oyuncu 6.2 2,244
1991 Suç Oyuncu 6.1 158
1991 Komedi Oyuncu 6.3 282
1989 Dram Oyuncu 6.3 71
1981 Oyuncu 4.9 29
1979 Macera Oyuncu 6.1 130
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,618) Rogue One (6,322) Split (6,271) Live by Night (6,043) Hidden Figures (5,465) Assassin's Creed (4,478) Paterson (4,051) Patriots Day (3,825) Allied (3,364) Brimstone (2,017)
Dizi Altyazıları
Legion (9,876) Arrow (5,886) The Flash (5,578) The 100 (3,735) The Expanse (3,398) Legends of Tomorrow (2,754) Colony (2,485) The Blacklist (2,389) Vikings (2,339) Designated Survivor (2,260)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017