Giriş Kayıt
Francisco Casares

Francisco Casares


Oyuncu

Francisco Casares, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Paco Casares
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Korku Oyuncu 5.3 1,066
2001 Dram Oyuncu 6.2 156
1997 Dram Oyuncu 6.0 839

Altın Toplar
1993 Komedi Oyuncu 6.2 2,244
1991 Suç Oyuncu 6.1 158
1991 Komedi Oyuncu 6.3 282
1989 Dram Oyuncu 6.3 71
1981 Oyuncu 4.9 29
1979 Macera Oyuncu 6.1 130
1978 Oyuncu 6.2 72
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018