Giriş Kayıt
Ed Casares

Ed Casares (48)


Sesler, Sanat Bölümü, Kameraman

Joe Casares, 07 Temmuz 1969 doğumlu sesler, sanat bölümü, kameraman. Tek Başına Bir Adam (2009), Anneme Dokunma! (2010), Uzaylı Otopsisi (2006), Diğer Yarım (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joe Casares
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1969
Diğer Bir İsmi: Eddie Casares | Joe Eddie Casares
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Sesler 6.9 86
2012 43 Korku Sesler    

Anneme Dokunma!
2010 41 Komedi Sesler 6.3 30,276

Tek Başına Bir Adam
2009 40 Dram Sesler 7.6 92,727
2009 Komedi Sesler 6.2 7,325

Beverly Hills Çuvava
2008 39 Macera Çeşitli 3.7 18,305

Küçük Gün Işığım
2006 37 Komedi Çeşitli 7.8 381,840

Uzaylı Otopsisi
2006 37 Komedi Sesler 5.8 6,590

Diğer Yarım
2006 37 Komedi Sesler 5.0 909
2006 Komedi Sesler 7.4 566

Göklerin Hakimi
2004 35 Biyografi Kameraman 7.5 285,063

Özel Tim
2003 34 Aksiyon Çeşitli 6.0 125,486
2002 33 Aksiyon Sesler    
2002 33 Dram Sanat Bölümü 4.7 175
2001 32 Dram Sesler 5.8 490
2000 31 Biyografi Sesler 6.6 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017