Giriş Kayıt
Donick Cary

Donick Cary


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Donick M. Cary, yapımcı, senarist, oyuncu. Best Friends Forever (2012), (2009) Bored to Death (2009), (2011) Traffic Light (2011), (2005) Complete Savages (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donick M. Cary
Diğer Bir İsmi: Don ''Of the Dead'' Nick Cary | Donick 'I Still Kn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Çeşitli 6.3 60,609

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapımcı 8.6 84,512
2012 Komedi Yapımcı 6.4 1,262
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 1,739
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 154,701
2010 Komedi Yapımcı 5.9 912
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.9 29,054
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.6 147,132
2007 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Çeşitli
5.2 1,329
2005 Komedi Çeşitli    
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 1,608
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 14,671
1993 Komedi Senarist 6.9 10,149
1993 Komedi Senarist 7.5 3,121

Simpsonlar
1989 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.8 301,086
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,897) Dunkirk (3,966) Stronger (2,815) It (2,203) Mother! (1,493) American Made (1,452) Kingsman: The Golden Circle (1,363) Loving Vincent (1,363) Flatliners (658) The Foreigner (654)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,799) Shameless (6,142) Mr. Robot (5,085) Game of Thrones (3,246) Peaky Blinders (2,185) Manhunt: Unabomber (2,122) Lucifer (1,711) Designated Survivor (1,601) Supernatural (1,399) The Big Bang Theory (1,128)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017