Giriş Kayıt
Donick Cary

Donick Cary


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Donick M. Cary, yapımcı, senarist, oyuncu. Late Show with David Letterman (1993) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donick M. Cary
Diğer Bir İsmi: Don ''Of the Dead'' Nick Cary | Donick 'I Still Kn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Çeşitli 6.3 58,424

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapımcı 8.6 80,735
2012 Komedi Yapımcı 6.4 1,262
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 1,739
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 152,227
2010 Komedi Yapımcı 5.9 912
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.6 142,527
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.9 28,817
2007 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Çeşitli
5.2 1,329
2005 Komedi Çeşitli    
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
   
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 14,417
1993 Komedi Senarist 6.9 10,149
1993 Komedi Senarist 7.5 3,121

Simpsonlar
1989 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.8 294,228
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017