Giriş Kayıt
Bruce Carwardine

Bruce Carwardine


Sesler

Bruce Carwardine, sesler. Kötü Kızlar (2004), Onaltıncı Raund (1999), Formül 51 (2001), The Rocker (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce D. Carwardine | D. Bruce Carwardine | Bruce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Evi
2011 Dram Sesler 6.0 49,235
2008 Komedi Sesler 3.8 44,300
2008 Komedi Sesler 6.2 33,086

Kayıp Yüzük
2007 Dram Sesler 6.6 3,783

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Sesler 7.5 142,163

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Sesler 5.1 37,311
2005 Biyografi Sesler 7.3 5,503

Adamım
2005 Aksiyon Sesler 5.5 22,060

Kötü Kızlar
2004 Komedi Sesler 7.0 259,614

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Sesler 5.3 5,959

İnsanlık Suçu
2003 Gerilim Sesler 6.2 4,290

Çılgın Dünürler
2003 Aksiyon Sesler 5.7 14,248

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Sesler 6.7 50,798

Formül 51
2001 Aksiyon Sesler 6.3 43,571
2001 Korku Sesler 4.4 40,592

Büyük Yem
2000 Aksiyon Sesler 5.7 9,109

Mor Bulutun Tuzağında
2000 Suç Sesler    

Kamera
2000 Kısa Metraj Sesler 7.0 1,412

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sesler 7.6 79,054
1999 Suç Sesler 5.3 1,858
1999 Komedi Sesler 6.0 24,996
1999 Dram Sesler    

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Sesler 7.3 10,575

Kirli İş
1998 Komedi Sesler 6.4 20,307

Özel İlgi
1997 Komedi Sesler 6.0 1,443

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Sesler 6.1 23,899
1997 Komedi Sesler 6.1 2,994

Uç Noktalar
1996 Suç Sesler 6.1 14,225
1996 Komedi Sesler 5.3 5,216
1996 Komedi Sesler 6.8 7,134
1995 Dram Sesler 5.8 2,987
1994 Komedi Sesler 6.9 20,042

Günahkarlar
1993 Suç Sesler 5.6 3,679

Katil Ruh
1991 Korku Sesler 5.5 3,117
1991 Aksiyon Sesler 5.7 6,823
1990 Dram Sesler 6.0 1,875
1989 Dram Sesler 6.1 1,197
1989 Komedi Sesler 6.5 10,206
1989 Aksiyon Sesler 5.5 5,170
1987 Dram Sesler 6.3 2,438
1986 Dram Sesler    

Büyülü Yılbaşı
1985 Aile Sesler 6.7 2,260

İnsan Değildiler
1982 Suç Sesler 6.6 6,650
1981 Dram Sesler 7.2 588

Köftehorlar
1979 Komedi Sesler 6.2 15,395
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,025) Rogue One (5,729) Split (4,329) Assassin's Creed (3,158) Hidden Figures (2,832) Paterson (2,580) Brimstone (2,459) Patriots Day (1,805) The Institute (1,605) The Great Wall (1,421)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,478) Legion (7,986) Arrow (4,788) Legends of Tomorrow (2,434) The Expanse (2,265) Into the Badlands (2,170) Vikings (2,031) The Blacklist (1,965) Black Sails (1,772) 24: Legacy (1,688)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017