Giriş Kayıt
Bruce Carwardine

Bruce Carwardine


Sesler

Bruce Carwardine, sesler. Kötü Kızlar (2004), Onaltıncı Raund (1999), Formül 51 (2001), The Rocker (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce D. Carwardine | D. Bruce Carwardine | Bruce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Evi
2011 Dram Sesler 6.0 54,132
2008 Komedi Sesler 3.8 44,779
2008 Komedi Sesler 6.2 33,565

Kayıp Yüzük
2007 Dram Sesler 6.6 3,783

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Sesler 7.5 145,429

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Sesler 5.1 38,246
2005 Biyografi Sesler 7.3 5,503

Adamım
2005 Aksiyon Sesler 5.5 22,060

Kötü Kızlar
2004 Komedi Sesler 7.0 268,074

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Sesler 5.3 5,959

İnsanlık Suçu
2003 Gerilim Sesler 6.2 4,290

Çılgın Dünürler
2003 Aksiyon Sesler 5.7 14,248

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Sesler 6.7 51,739

Formül 51
2001 Aksiyon Sesler 6.3 43,886
2001 Korku Sesler 4.4 41,602

Büyük Yem
2000 Aksiyon Sesler 5.7 9,109

Mor Bulutun Tuzağında
2000 Suç Sesler    

Kamera
2000 Kısa Metraj Sesler 7.0 1,412

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sesler 7.6 80,596
1999 Suç Sesler 5.3 1,858
1999 Komedi Sesler 6.0 24,996
1999 Dram Sesler    

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Sesler 7.3 10,858

Kirli İş
1998 Komedi Sesler 6.4 20,675

Özel İlgi
1997 Komedi Sesler 6.0 1,443

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Sesler 6.1 24,786
1997 Komedi Sesler 6.1 2,994

Uç Noktalar
1996 Suç Sesler 6.1 14,225
1996 Komedi Sesler 5.3 5,216
1996 Komedi Sesler 6.8 7,134
1995 Dram Sesler 5.8 3,048
1994 Komedi Sesler 6.9 20,042

Günahkarlar
1993 Suç Sesler 5.6 3,679

Katil Ruh
1991 Korku Sesler 5.5 3,215
1991 Aksiyon Sesler 5.7 6,823
1990 Dram Sesler 6.0 1,875
1989 Dram Sesler 6.1 1,198
1989 Komedi Sesler 6.5 10,619
1989 Aksiyon Sesler 5.5 5,170
1987 Dram Sesler 6.3 2,583
1986 Dram Sesler    

Büyülü Yılbaşı
1985 Aile Sesler 6.7 2,260

İnsan Değildiler
1982 Suç Sesler 6.6 7,081
1981 Dram Sesler 7.2 588

Köftehorlar
1979 Komedi Sesler 6.2 15,719
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017