Giriş Kayıt
James Carville

James Carville (73)


Oyuncu, Yapımcı

James Carville, 25 Ekim 1944 Carville, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The War Room (1993), (2011) Kader Ajanları (2011), (1996) Skandalın Adı Larry Flynt (1996), (2006) Yılın Başkanı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1944
Doğum Yeri: Carville, Louisiana, ABD
Takma İsmi: The Ragin' Cajun
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

G.I. Joe: Misilleme
2013 69 Aksiyon Oyuncu 5.8 157,876

Muppetlar
2011 67 Komedi Oyuncu 7.1 79,992

Kader Ajanları
2011 67 Romantik Oyuncu 7.1 217,800

Oyum Kime?
2008 64 Komedi Oyuncu 6.1 15,882

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 63 Biyografi Oyuncu 7.5 150,304

Yılın Başkanı
2006 62 Komedi Oyuncu 6.2 28,308

Kralın Tüm Adamları
2006 62 Dram Yapımcı 6.2 21,848
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754

Davetsiz Çapkınlar
2005 61 Komedi Oyuncu 7.0 301,992
2005 61 Belgesel Oyuncu
7.2 487
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,501

Eski Dostlar
2003 59 Komedi Oyuncu 7.1 197,087

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 52 Biyografi Oyuncu 7.3 78,119
1996 Komedi Oyuncu 8.6 39,566

Kanada Salamı
1995 51 Komedi Oyuncu 5.9 14,472
1993 49 Belgesel Oyuncu 7.4 3,286
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 6.6 17,417
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018