Giriş Kayıt
James Carville

James Carville (73)


Oyuncu, Yapımcı

James Carville, 25 Ekim 1944 Carville, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The War Room (1993), (2011) Kader Ajanları (2011), (1996) Skandalın Adı Larry Flynt (1996), (2006) Yılın Başkanı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1944
Doğum Yeri: Carville, Louisiana, ABD
Takma İsmi: The Ragin' Cajun
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

G.I. Joe: Misilleme
2013 69 Aksiyon Oyuncu 5.8 155,465

Muppetlar
2011 67 Komedi Oyuncu 7.1 78,725

Kader Ajanları
2011 67 Romantik Oyuncu 7.1 213,015

Oyum Kime?
2008 64 Komedi Oyuncu 6.1 15,861

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 63 Biyografi Oyuncu 7.5 147,578

Yılın Başkanı
2006 62 Komedi Oyuncu 6.2 28,308

Kralın Tüm Adamları
2006 62 Dram Yapımcı 6.2 21,612
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754

Davetsiz Çapkınlar
2005 61 Komedi Oyuncu 7.0 296,893
2005 61 Belgesel Oyuncu
7.2 487
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,155

Eski Dostlar
2003 59 Komedi Oyuncu 7.2 194,616

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 52 Biyografi Oyuncu 7.3 76,441
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,523

Kanada Salamı
1995 51 Komedi Oyuncu 5.9 14,158
1993 49 Belgesel Oyuncu 7.4 3,286
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 6.6 16,981
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017