Giriş Kayıt
Ben Carter

Ben Carter (35)


Oyuncu, Casting

Ben Carter, 10 Şubat 1911 Fairfield, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, casting. Dressed to Kill (1941), (1946) The Harvey Girls (1946), (1942) Rüzgar Biçenler (1942), (1945) Lady on a Train (1945) gibi yapımlarla biliniyor.12 Aralık 1946 tarihinde (35 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1911
Ölüm Tarihi: 12 Aralık 1946
Doğum Yeri: Fairfield, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: The Ben Carter Choir | Ben Carter Choir | Carter &
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1946 35 Komedi Oyuncu 7.1 2,699
1945 34 Komedi Oyuncu 7.0 962
1943 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 995

Rüzgar Biçenler
1942 31 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,221
1941 30 Suç Oyuncu 6.5 623
1941 30 Western Oyuncu 6.5 20
1941 30 Suç Oyuncu 6.8 259
1940 29 Dram Oyuncu 6.3 201
1940 29 Dram Oyuncu 6.7 364
1937 26 Komedi Oyuncu
Casting
7.7 10,832
1936 25 Dram Oyuncu 7.1 619
1934 23 Komedi Oyuncu 6.3 550
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017