Giriş Kayıt
Ben Carter

Ben Carter (35)


Oyuncu, Casting

Ben Carter, 10 Şubat 1911 Fairfield, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, casting. The Scarlet Clue (1945), Dark Alibi (1946), Dressed to Kill (1941), (1946) The Harvey Girls (1946) gibi yapımlarla biliniyor.12 Aralık 1946 tarihinde (35 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1911
Ölüm Tarihi: 12 Aralık 1946
Doğum Yeri: Fairfield, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: The Ben Carter Choir | Ben Carter Choir | Carter &
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1946 35 Suç Oyuncu 7.2 858
1946 35 Komedi Oyuncu 7.1 2,740
1945 34 Komedi Oyuncu 7.0 962
1945 34 Komedi Oyuncu 6.9 1,035
1943 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 995

Rüzgar Biçenler
1942 31 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,221
1941 30 Suç Oyuncu 6.5 623
1941 30 Western Oyuncu 6.5 20
1941 30 Suç Oyuncu 6.8 259
1940 29 Dram Oyuncu 6.3 201
1940 29 Dram Oyuncu 6.7 364
1937 26 Komedi Oyuncu
Casting
7.7 10,832
1936 25 Dram Oyuncu 7.1 619
1934 23 Komedi Oyuncu 6.3 599
Dizi Altyazıları
Vikings (6,658) Shameless (4,754) Game of Thrones (3,408) Mr. Robot (3,098) Supernatural (2,869) Arrow (2,293) The Big Bang Theory (2,269) Outlander (2,077) Gotham (1,884) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,806)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017