Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Maria Carta

Maria Carta (60)


Oyuncu

Maria Carta, 24 Haziran 1934 Siligo, Sardinia, İtalya doğumlu oyuncu. Baba 2 (1974) yapımıyla biliniyor.22 Eylül 1994 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1934
Ölüm Tarihi: 22 Eylül 1994
Doğum Yeri: Siligo, Sardinia, İtalya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 58 Suç Oyuncu 9.2 13,261

Profesör
1986 52 Suç Oyuncu 7.2 888

Muhteşem Cesetler
1976 42 Suç Oyuncu 7.5 1,303
1975 41 Oyuncu 7.2 53

Baba 2
1974 40 Suç Oyuncu 9.0 824,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017