Giriş Kayıt
Evelyn Carruth

Evelyn Carruth


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Evelyn Carruth, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Caniler Avcısı (1955), Perry Mason (1957), Ölmeden Evvel (1956), The Killer Is Loose (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Evelyn Caruth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Western Kostüm Tasarımcısı 5.9 106
1960 Suç Kostüm Bölümü 8.2 72
1957 Suç Kostüm Bölümü 8.2 3,817

Ölmeden Evvel
1956 Suç Kostüm Bölümü 6.8 2,378
1956 Suç Kostüm Bölümü 6.7 1,106

Caniler Avcısı
1955 Suç Kostüm Bölümü 8.0 72,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018