Giriş Kayıt
Roland Carroll

Roland Carroll


Yapımcı

Roland Carroll, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Yapımcı 5.6 5,163
2009 Macera Yapımcı 4.8 182
2008 Dram Yapımcı 4.2 405
2006 Komedi Çeşitli 4.6 105
2006 Dram Yapımcı 5.7 621

Takım Çantası Cinayetleri
2004 Korku Çeşitli 5.3 7,028
1997 Aksiyon Yapımcı 4.3 110
1989 Aksiyon Yapımcı 4.7 475
1986 Korku Yapımcı 5.7 4,372
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018