Giriş Kayıt
Roland Carroll

Roland Carroll


Yapımcı

Roland Carroll, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Yapımcı 5.6 5,163
2009 Macera Yapımcı 4.8 182
2008 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Çeşitli 4.6 105
2006 Dram Yapımcı 5.7 621

Takım Çantası Cinayetleri
2004 Korku Çeşitli 5.3 6,789
1997 Aksiyon Yapımcı 4.3 110
1986 Korku Yapımcı 5.7 4,372
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,932) Live by Night (9,588) Hidden Figures (6,077) Rogue One (5,604) Split (5,044) Assassin's Creed (4,492) Patriots Day (4,395) Paterson (4,372) Allied (3,692) Passengers (1,814)
Dizi Altyazıları
Legion (9,777) Arrow (5,891) The 100 (4,257) The Flash (3,660) The Expanse (3,531) Black Sails (3,360) Designated Survivor (3,011) Colony (2,795) The Originals (2,764) Vikings (2,353)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017