Giriş Kayıt
Dee Carroll

Dee Carroll (44)


Oyuncu

Betty Jean Marsh, 02 Aralık 1925 Colorado, ABD doğumlu oyuncu. (1976) Aile Komplosu (1976), (1980) Ecelle Yarış (1980), (1955) Tarantula (1955), (1965) Inside Daisy Clover (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Betty Jean Marsh
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1925
Doğum Yeri: Colorado, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ecelle Yarış
1980 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,964

Aile Komplosu
1976 Komedi Oyuncu 6.8 16,624

İkinci Caddenin Mahpusu
1975 Komedi Oyuncu 6.8 2,154
1974 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 1,325

İnfilak
1974 Suç Oyuncu 6.2 777
1972 Komedi Oyuncu 5.5 440
1972 Korku Oyuncu    

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 4,288

Andromeda Esrarı
1971 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 28,099

Son Aşk
1971 Komedi Oyuncu 6.7 959

Havaalanı
1970 Dram Oyuncu 6.6 14,380
1970 Biyografi Oyuncu 5.5 220

Kader degismez
1969 44 Dram Oyuncu 6.6 2,061

Dedektif Marlowe
1969 44 Gizem Oyuncu 6.4 2,470

İyiler ve kötüler
1969 44 Komedi Oyuncu 6.2 832
1969 Dram Oyuncu 7.5 80
1969 Dram Oyuncu 7.2 955

Tatlı Charity
1969 44 Komedi Oyuncu 7.0 3,773

Gençlerin sakasi yok
1968 43 Komedi Oyuncu 5.6 1,559

Evli Erkeğin El Kitabı
1967 42 Komedi Oyuncu 6.8 2,060
1967 42 Macera Oyuncu 6.5 1,528
1967 42 Dram Oyuncu 6.6 964

Takip
1966 41 Dram Oyuncu 7.3 7,998

Çılgın Adam
1966 41 Komedi Oyuncu 5.9 934
1965 40 Dram Oyuncu 6.3 2,599
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,204
1965 40 Korku Oyuncu 6.2 1,958

Sevişenler
1964 39 Dram Oyuncu 6.1 272
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
1960 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 16
1959 Dram Oyuncu    
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,183
1958 Western Oyuncu 8.2 378
1957 32 Western Oyuncu 6.5 358

Lekeli Adam
1956 31 Suç Oyuncu 7.5 20,482
1956 31 Western Oyuncu 6.1 156
1955 30 Korku Oyuncu 6.5 7,028
1955 30 Suç Oyuncu 7.0 1,097
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,792

Gümüs kupa
1954 29 Dram Oyuncu 4.6 1,131
1954 29 Western Oyuncu 6.4 531
1954 29 Kara Film Oyuncu 6.5 415
1953 28 Savaş Oyuncu 5.8 497

Paris'te Bahar
1952 27 Komedi Oyuncu 6.1 873
1952 27 Dram Oyuncu 5.5 474
1951 26 Komedi Oyuncu 7.0 515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017