Giriş Kayıt
Christopher Carroll

Christopher Carroll


Oyuncu

Christopher Carroll, oyuncu. İlk Korku (1996) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher Carrol | Chris Carroll
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.1 11,315
2007 Dram Oyuncu 8.6 151,365
2004 Komedi Oyuncu 8.4 36,415
2002 Animasyon Oyuncu 8.6 13,079
2002 Animasyon Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu 5.7 2,469
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 144

Küçük Nicky
2000 Komedi Oyuncu 5.3 83,408
2000 Animasyon Oyuncu 7.5 117

Şahane Bekar
1999 Komedi Oyuncu 5.0 14,963
1998 Animasyon Oyuncu 9.0 57,087
1998 Animasyon Oyuncu 8.4 13,029

Mükemmel Mavi
1997 Animasyon Oyuncu 7.9 30,683
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 328
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 219

İlk Korku
1996 Suç Oyuncu 7.7 139,336
1996 Macera Oyuncu 6.8 56
1995 Animasyon Oyuncu    
1995 Macera Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,512
1994 Animasyon Oyuncu    

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 6,352
1994 Animasyon Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 7.8 7,775
1993 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 108
1992 Kısa Metraj Oyuncu    
1991 Aksiyon Oyuncu    
1990 Komedi Oyuncu 7.9 94,973

Capone
1989 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 6.0 1,526
1988 Animasyon Oyuncu 8.1 112,639

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,741
1987 Animasyon Oyuncu    
1985 Animasyon Oyuncu    
1984 Dram Oyuncu 6.6 802

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 36,310
1981 Animasyon Oyuncu 7.5 738
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017