Giriş Kayıt
Fernando Carrillo

Fernando Carrillo (48)


Oyuncu

Fernando Enrique Carrillo Roselli, 06 Ocak 1970 Caracas, Venezuela doğumlu oyuncu. Rosalinda (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fernando Enrique Carrillo Roselli
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1970
Doğum Yeri: Caracas, Venezuela
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Komedi Oyuncu    
2011 41 Romantik Oyuncu 4.2 29
2006 36 Komedi Oyuncu 6.1 187
2005 35 Dram Oyuncu 4.6 85
2005 35 Aksiyon Oyuncu 4.6 964
1999 Oyuncu 6.9 888
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018