Giriş Kayıt
Ron Carr

Ron Carr


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Ron Carr, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Ronald Carr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gizem Yapımcı 4.9 202
1988 Dram Yapımcı 6.6 315
1985 Biyografi Yapımcı    
1984 Gerilim Yapımcı 5.3 1,033
1979 Savaş Yapımcı    

Sefiller
1978 Dram Yapımcı 7.4 1,266

Vahşetin Çocukları
1978 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 22,066
1971 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 2,340
1969 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
1967 Dram Yönetmen Asistanı    

Dalekler'in Dünya'yı İşgali M.S. 2150
1966 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.1 2,553
1961 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.4 4,923
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017