Giriş Kayıt
Ron Carr

Ron Carr


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Ron Carr, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Ronald Carr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Yapımcı 6.6 315
1985 Biyografi Yapımcı    
1984 Gerilim Yapımcı 5.3 1,033
1979 Savaş Yapımcı    

Sefiller
1978 Dram Yapımcı    

Vahşetin Çocukları
1978 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 21,401
1971 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 2,340
1969 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
1967 Dram Yönetmen Asistanı    

Dalekler'in Dünya'yı İşgali M.S. 2150
1966 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı    
1961 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.4 4,625
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017