Giriş Kayıt
Pete Carpenter

Pete Carpenter (73)


Müzisyen, Müzisyen

Pete Carpenter, 01 Nisan 1914 doğumlu müzisyen, müzisyen. A Takımı (1983), Magnum, P.I. (1980), The Andy Griffith Show (1960), The Rockford Files (1974) gibi yapımlarla biliniyor.15 Ekim 1987 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1914
Ölüm Tarihi: 15 Ekim 1987
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Suç Müzik
Müzik
6.8 132
1994 Gizem Müzik
Müzik
   
1983 69 Macera Müzik    

A Takımı
1983 Aksiyon Müzik 7.6 28,931
1982 Macera Müzik
Müzik
8.2 982
1981 Macera Müzik 7.4 3,510

Beyaz Gölge
1981 Dram Müzik
Müzik
   
1980 Aksiyon Müzik
7.5 17,700
1979 Aksiyon Müzik 4.0 769

Yüzbaşı Amerika
1979 65 Aksiyon Müzik    
1976 Aksiyon Müzik
Müzik
7.7 1,747
1974 Suç Müzik
Müzik
8.1 5,529

Ölüm Noktası
1971 57 Aksiyon Müzik 7.3 23,551

Korkusuzlar
1965 51 Dram Müzik 7.0 2,442
1964 50 Aksiyon Müzik 6.6 1,091

Dehşet Ülkesi
1961 47 Aksiyon Müzik 6.9 6,554
1961 47 Macera Müzik 6.1 4,335
1960 Komedi Müzik 8.3 9,730

Korkunç Ev
1960 46 Korku Müzik 7.0 9,478
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018