Giriş Kayıt
Pete Carpenter

Pete Carpenter (73)


Müzisyen, Müzisyen

Pete Carpenter, 01 Nisan 1914 doğumlu müzisyen, müzisyen. A Takımı (1983), Magnum, P.I. (1980), The Andy Griffith Show (1960), The Rockford Files (1974) gibi yapımlarla biliniyor.15 Ekim 1987 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1914
Ölüm Tarihi: 15 Ekim 1987
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Suç Müzik
Müzik
   
1994 Gizem Müzik
Müzik
   
1983 69 Macera Müzik    

A Takımı
1983 Aksiyon Müzik 7.6 26,701
1982 Macera Müzik
Müzik
8.2 982
1981 Macera Müzik 7.4 3,125

Beyaz Gölge
1981 Dram Müzik
Müzik
   
1980 Aksiyon Müzik
7.5 16,235

Yüzbaşı Amerika
1979 65 Aksiyon Müzik    
1976 Aksiyon Müzik
Müzik
7.7 1,559
1974 Suç Müzik
Müzik
8.1 5,003

Ölüm Noktası
1971 57 Aksiyon Müzik 7.3 22,249

Korkusuzlar
1965 51 Dram Müzik 7.0 2,442
1964 50 Aksiyon Müzik 6.6 1,091

Dehşet Ülkesi
1961 47 Aksiyon Müzik 6.9 6,221
1961 47 Macera Müzik 6.1 4,335
1960 Komedi Müzik 8.3 8,786

Korkunç Ev
1960 46 Korku Müzik 7.0 8,726
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017