Giriş Kayıt
Larry Carow

Larry Carow


Sesler

Larry Carow, sesler. Geleceğe Dönüş (1985), Kahvaltı Kulübü (1985), Harry Sally İle Tanışınca (1989), Trading Places (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry Carrow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 282,918

Müşteri
1994 Gerilim Sesler 6.7 51,985
1992 Biyografi Sesler 5.8 7,986

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Sesler 6.5 89,857

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Sesler 6.7 66,115
1991 Komedi Sesler 6.7 24,514

Yeniden Ölmek
1991 Gizem Sesler 7.0 23,531

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 5.9 68,453

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Sesler 7.6 157,475

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sesler 7.4 335,814

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Sesler 7.6 168,977

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sesler 7.8 398,852
1989 Dram Sesler 5.3 846
1989 Komedi Sesler 6.4 9,347

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Sesler 7.3 89,095

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Sesler 7.7 160,862

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Sesler 5.3 22,871

Casus Aile
1988 Dram Sesler 6.0 3,904

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sesler 7.8 101,205

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.7 125,056

Kayıp Gençler
1987 Komedi Sesler 7.3 105,667

Üç kabadayi
1986 Macera Sesler 6.5 59,909
1986 Aksiyon Sesler 4.9 4,373

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 23,265

Para Tuzağı
1986 Komedi Sesler 6.3 43,273

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Sesler 8.5 872,472

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Sesler 6.4 38,847

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 Korku Sesler 4.8 27,045

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Sesler 7.9 299,277

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Sesler 6.9 72,184
1984 Macera Sesler 6.8 1,149
1984 Dram Sesler 6.2 1,665
1984 Komedi Sesler 5.9 3,441
1984 Aksiyon Sesler 6.3 164
1983 Komedi Sesler 7.5 117,280
1983 Dram Sesler 6.9 5,899
1983 Dram Sesler 6.2 553

Kedi Kız
1982 Dram Sesler 6.1 16,421
1982 Komedi Sesler 2.2 649

Hayalet Öyküsü
1981 Dram Sesler 6.3 6,468
1981 Dram Sesler 6.1 3,401
1981 Aksiyon Sesler 7.4 19,967

Aşk, Yeniden
1980 Komedi Sesler 5.3 284

Seksek
1980 Macera Sesler 7.2 4,861
1980 Komedi Sesler 6.8 11,736

Dehşetin Bedeli
1977 Aksiyon Sesler 7.8 13,410
1977 Korku Sesler    

Kökler
1977 Dram Sesler 8.5 9,543
1975 Korku Sesler 4.1 287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018