Giriş Kayıt
Larry Carow

Larry Carow


Sesler

Larry Carow, sesler. Geleceğe Dönüş (1985), Kahvaltı Kulübü (1985), Harry Sally İle Tanışınca (1989), Trading Places (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry Carrow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 272,912

Müşteri
1994 Gerilim Sesler 6.7 49,112
1992 Biyografi Sesler 5.8 7,986

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Sesler 6.5 84,762

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Sesler 6.7 62,537
1991 Komedi Sesler 6.7 24,058

Yeniden Ölmek
1991 Gizem Sesler 7.0 22,523

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 5.9 64,734

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Sesler 7.6 151,586

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sesler 7.4 313,700

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Sesler 7.6 160,208

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sesler 7.8 373,924
1989 Dram Sesler 5.3 846
1989 Komedi Sesler 6.4 8,836

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Sesler 7.3 82,315

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Sesler 7.7 152,313

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Sesler 5.2 22,196

Casus Aile
1988 Dram Sesler 6.0 3,904

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sesler 7.8 95,849

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.6 119,587

Kayıp Gençler
1987 Komedi Sesler 7.3 99,548

Üç kabadayi
1986 Macera Sesler 6.4 57,036
1986 Aksiyon Sesler 4.9 4,373

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 22,272

Para Tuzağı
1986 Komedi Sesler 6.3 40,900

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Sesler 8.5 808,606

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 Korku Sesler 4.8 24,690

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Sesler 6.4 36,853

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Sesler 7.9 281,878

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Sesler 6.9 68,500
1984 Macera Sesler 6.8 1,149
1984 Dram Sesler 6.2 1,536
1984 Komedi Sesler 5.9 3,441
1984 Aksiyon Sesler 6.3 164
1983 Komedi Sesler 7.5 110,424
1983 Dram Sesler 6.9 5,668
1983 Dram Sesler 6.2 553

Kedi Kız
1982 Dram Sesler 6.1 15,165
1982 Komedi Sesler 2.1 602

Hayalet Öyküsü
1981 Dram Sesler 6.3 6,071
1981 Dram Sesler 6.1 3,401
1981 Aksiyon Sesler 7.4 18,105

Aşk, Yeniden
1980 Komedi Sesler 5.3 284

Seksek
1980 Macera Sesler 7.2 4,861
1980 Komedi Sesler 6.8 11,198

Dehşetin Bedeli
1977 Aksiyon Sesler 7.7 11,077
1977 Korku Sesler    

Kökler
1977 Dram Sesler 8.5 9,543
1975 Korku Sesler 4.1 287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017