Giriş Kayıt
Larry Carow

Larry Carow


Sesler

Larry Carow, sesler. Geleceğe Dönüş (1985), Kahvaltı Kulübü (1985), Harry Sally İle Tanışınca (1989), Trading Places (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry Carrow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 274,907

Müşteri
1994 Gerilim Sesler 6.7 49,764
1992 Biyografi Sesler 5.8 7,986

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Sesler 6.5 85,756

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Sesler 6.7 63,120
1991 Komedi Sesler 6.7 24,058

Yeniden Ölmek
1991 Gizem Sesler 7.0 22,523

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 5.9 65,465

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Sesler 7.6 152,899

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sesler 7.4 318,022

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Sesler 7.6 161,802

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sesler 7.8 378,815
1989 Dram Sesler 5.3 846
1989 Komedi Sesler 6.4 9,087

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Sesler 7.3 83,831

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Sesler 7.7 153,966

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Sesler 5.2 22,204

Casus Aile
1988 Dram Sesler 6.0 3,904

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sesler 7.8 96,898

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.6 120,678

Kayıp Gençler
1987 Komedi Sesler 7.3 100,891

Üç kabadayi
1986 Macera Sesler 6.4 57,552
1986 Aksiyon Sesler 4.9 4,373

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 22,272

Para Tuzağı
1986 Komedi Sesler 6.3 41,379

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Sesler 8.5 819,813

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Sesler 6.4 37,209

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 Korku Sesler 4.8 25,252

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Sesler 7.9 285,600

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Sesler 6.9 69,161
1984 Macera Sesler 6.8 1,149
1984 Dram Sesler 6.2 1,536
1984 Komedi Sesler 5.9 3,441
1984 Aksiyon Sesler 6.3 164
1983 Komedi Sesler 7.5 111,721
1983 Dram Sesler 6.9 5,693
1983 Dram Sesler 6.2 553

Kedi Kız
1982 Dram Sesler 6.1 15,429
1982 Komedi Sesler 2.2 649

Hayalet Öyküsü
1981 Dram Sesler 6.3 6,170
1981 Dram Sesler 6.1 3,401
1981 Aksiyon Sesler 7.4 18,291

Aşk, Yeniden
1980 Komedi Sesler 5.3 284

Seksek
1980 Macera Sesler 7.2 4,861
1980 Komedi Sesler 6.8 11,198

Dehşetin Bedeli
1977 Aksiyon Sesler 7.7 11,468
1977 Korku Sesler    

Kökler
1977 Dram Sesler 8.5 9,543
1975 Korku Sesler 4.1 287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017