Giriş Kayıt
AJ Carothers

AJ Carothers (75)


Senarist, Oyuncu

AJ Carothers, 22 Ekim 1931 Houston, Texas, ABD doğumlu senarist, oyuncu. Benim Başarım (1987) yapımıyla biliniyor.09 Nisan 2007 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1931
Ölüm Tarihi: 09 Nisan 2007
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: A.J. Carothers
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel 7.9 572

Benim Başarım
1987 56 Komedi Senarist 6.5 23,765
1980 49 Komedi Oyuncu
Senarist
6.2 1,051
1978 47 Macera Senarist    
1967 36 Aile Senarist 6.9 1,281
1963 32 Aile Senarist 6.6 426
1954 Aksiyon Senarist 8.6 1,129
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017