Giriş Kayıt
Julio Caro

Julio Caro


Yapımcı

Julio Caro, yapımcı. Hücre (2000), Hunter Prey (2010), Şöhret (2006), Siesta (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.8 5,375

Şantaj
2009 Gerilim Yapımcı 5.6 882

Şöhret
2006 Biyografi Yapımcı 5.4 4,130

Derimin Altı
2006 Komedi Yapımcı 4.7 590

Hücre
2000 Korku Yapımcı 6.3 82,883
1999 Dram Yapımcı 6.4 406
1998 Gerilim Yapımcı 5.1 321
1987 Dram Yapımcı 5.6 1,755
Dizi Altyazıları
The Flash (9,728) Better Call Saul (5,530) Fargo (4,527) Lucifer (3,742) Gotham (3,374) The 100 (3,339) Arrow (3,060) 12 Monkeys (2,564) American Gods (2,384) Supernatural (2,289)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017