Giriş Kayıt
Xavier Carniaux

Xavier Carniaux


Yapımcı

Xavier Carniaux, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Yapımcı 6.0 6

Oralarda
2006 Belgesel Yapımcı 7.2 80

Sınırın Öte Yanı
2002 Belgesel Yapımcı 7.0 189
2002 Dram Yapımcı 6.7 66
2001 Belgesel Yapımcı 8.1 215

Güney
1999 Belgesel Yapımcı 6.9 161
1995 Belgesel Yapımcı    
1995 Belgesel Yapımcı 7.7 7
1988 Belgesel Yapımcı 8.2 74
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018