Giriş Kayıt
Carrie Carnevale

Carrie Carnevale (43)


Görsel Efekt, Kameraman

Carrie Ann Frances Carnevale, 17 Ekim 1974 San Jose, California, ABD doğumlu görsel efekt, kameraman. Uzay Yolu (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carrie Ann Frances Carnevale
Doğum Tarihi: 17 Ekim 1974
Doğum Yeri: San Jose, California, ABD
Takma İsmi: Frankie
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı 2
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 198,287
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 106,389

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 41 Korku Görsel Efekt 4.9 47,518

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 310,728
2013 39 Gerilim Kameraman 5.0 6
2010 36 Belgesel Çeşitli    

Melekler ve Şeytanlar
2009 35 Gizem Çeşitli 6.7 233,463

Uzay Yolu
2009 35 Aksiyon Çeşitli 8.0 533,804
2008 34 Aksiyon Çeşitli 6.4 376,079

Dalgın Profesör
1997 23 Komedi Çeşitli 5.2 70,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017