Giriş Kayıt
Carrie Carnevale

Carrie Carnevale (43)


Görsel Efekt, Kameraman

Carrie Ann Frances Carnevale, 17 Ekim 1974 San Jose, California, ABD doğumlu görsel efekt, kameraman. Uzay Yolu (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carrie Ann Frances Carnevale
Doğum Tarihi: 17 Ekim 1974
Doğum Yeri: San Jose, California, ABD
Takma İsmi: Frankie
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 39,290

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 210,135
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 111,393

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 41 Korku Görsel Efekt 4.9 49,201

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 320,132
2013 39 Gerilim Kameraman 5.0 6
2010 36 Belgesel Çeşitli    

Melekler ve Şeytanlar
2009 35 Gizem Çeşitli 6.7 240,503

Uzay Yolu
2009 35 Aksiyon Çeşitli 8.0 542,962
2008 34 Aksiyon Çeşitli 6.4 389,314

Dalgın Profesör
1997 23 Komedi Çeşitli 5.2 73,442
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018