Giriş Kayıt
Cliff Carnell

Cliff Carnell (61)


Oyuncu, Kameraman

Cliff Carnell, 30 Kasım 1931 doğumlu oyuncu, kameraman. (1974) Etki Altında Bir Kadın (1974), (1959) Gölgeler (1959), (1963) Under the Yum Yum Tree (1963), (1961) Too Late Blues (1961) gibi yapımlarla biliniyor.05 Eylül 1993 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1931
Ölüm Tarihi: 05 Eylül 1993
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,464
1977 Macera Oyuncu 6.6 4,444

Beyaz Bufalu
1977 46 Western Oyuncu 6.1 2,709

Etki Altında Bir Kadın
1974 43 Dram Kameraman
Oyuncu
8.2 14,184
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,076
1974 Suç Oyuncu 8.1 5,001

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 20,254
1963 32 Komedi Oyuncu 6.1 1,240
1961 30 Dram Oyuncu 7.0 741

Gölgeler
1959 28 Dram Oyuncu
Kameraman
7.4 7,203

On Emir
1956 25 Macera Oyuncu 7.9 49,770
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017