Giriş Kayıt
Barry Carl

Barry Carl (67)


Oyuncu, Müzisyen

Barry Strauss Carl, 20 Nisan 1950 doğumlu oyuncu, müzisyen. "Where in the World Is Carmen Sandiego?" (1991) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Barry Strauss Carl
Doğum Tarihi: 20 Nisan 1950
Diğer Bir İsmi: Rockapella
Takma İsmi: Bear
Burcu: Boğa
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedek Polisler
2010 60 Aksiyon Oyuncu 6.7 204,488
2009 59 Dram Müzik 5.8 39,098
2009 Komedi Oyuncu 7.9 2,868
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 353
2006 56 Komedi Oyuncu 5.8 586

Joe'nin Böcekli Evi
1996 46 Komedi Oyuncu 5.4 10,677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017