Giriş Kayıt
Philip Carey

Philip Carey (83)


Oyuncu

Eugene Joseph Carey, 15 Temmuz 1925 Hackensack, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Calamity Jane (1953), Dead Ringer (1964), Pushover (1954), The Time Travelers (1964) gibi yapımlarla biliniyor.06 Şubat 2009 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eugene Joseph Carey
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1925
Ölüm Tarihi: 06 Şubat 2009
Doğum Yeri: Hackensack, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Phillip Carey | Phil Carey
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hiddet
1976 51 Aksiyon Oyuncu 5.9 317
1969 44 Dram Oyuncu 5.9 116
1968 Dram Oyuncu
7.1 1,845
1968 Western Oyuncu    
1965 Western Oyuncu 8.0 368
1964 39 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 959
1964 39 Suç Oyuncu 7.4 3,105
1961 36 Western Oyuncu 5.4 53
1958 33 Macera Oyuncu 6.7 252
1958 33 Dram Oyuncu 5.9 361
1957 32 Suç Oyuncu 6.3 138
1957 Komedi Oyuncu    
1955 Western Oyuncu 8.2 920

Bay Roberts
1955 30 Komedi Oyuncu 7.8 13,148

Ölünceye Kadar
1955 30 Biyografi Oyuncu 7.3 1,898
1954 29 Suç Oyuncu 7.0 1,385
1954 29 Western Oyuncu 5.6 49
1953 28 Komedi Oyuncu 7.3 6,482
1953 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 880
1953 28 Suç Oyuncu 6.4 58
1953 28 Western Oyuncu 5.9 348
1952 27 Savaş Oyuncu 6.3 119
1952 27 Savaş Oyuncu 6.6 1,265
1952 27 Dram Oyuncu 5.5 474

Ölüm İşareti
1951 26 Dram Oyuncu 7.1 527
1951 26 Romantik Oyuncu 6.6 328
1951 26 Suç Oyuncu 6.7 153
1951 26 Dram Oyuncu 6.2 473

Operasyon Pasifik
1951 26 Dram Oyuncu 6.7 2,324
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017