Giriş Kayıt
Ben Cardinal

Ben Cardinal


Oyuncu

Ben Cardinal, oyuncu. (2004) Yolun Sonu (2004), (1996) Alaska (1996), (1995) Göldeki Sihir (1995), (2005) Gölün Sırrı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 8.3 5,057
2007 Korku Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    

Gölün Sırrı
2005 Gizem Oyuncu 5.3 1,761
2005 Suç Oyuncu    

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,067
2002 Gerilim Oyuncu 4.9 311
1999 Aksiyon Oyuncu    
1999 Korku Oyuncu    
1998 Biyografi Oyuncu    
1997 Macera Oyuncu 5.1 721
1996 Macera Oyuncu 5.7 4,289

Göldeki Sihir
1995 Macera Oyuncu 5.9 1,626
1994 Gerilim Oyuncu    

Affedilmeyen
1992 Western Oyuncu 8.3 290,785
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017