Giriş Kayıt
Carmine Capobianco

Carmine Capobianco (59)


Oyuncu

Carmine Capobianco, 19 Eylül 1958 Waterbury, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Psychos in Love (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1958
Doğum Yeri: Waterbury, Connecticut, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 58 Korku Oyuncu    
2016 58 Belgesel Oyuncu 6.4 99
2013 55 Komedi Oyuncu 4.2 82
2013 55 Korku Oyuncu    
2012 54 Korku Oyuncu 2.6 113
2006 48 Komedi Oyuncu 3.6 454
2006 48 Aksiyon Oyuncu 4.8 362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017