Giriş Kayıt
Dave Caplan

Dave Caplan


Senarist, Yapımcı

Dave Caplan, senarist, yapımcı. Anger Management (2012), The Muppets (2015), Dinosaurs (1991), (2007) The Bill Engvall Show (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David A. Caplan | David Caplan | Dave Kaplan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 4,314
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 27,554
2010 Suç Senarist
Yapımcı
7.6 24,651
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 1,748
1991 Animasyon Senarist 7.5 12,943
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017