Giriş Kayıt
Dave Caplan

Dave Caplan


Senarist, Yapımcı

Dave Caplan, senarist, yapımcı. Anger Management (2012), The Muppets (2015), Dinosaurs (1991), (2007) The Bill Engvall Show (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David A. Caplan | David Caplan | Dave Kaplan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 4,314
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 28,154
2010 Suç Senarist
Yapımcı
7.6 25,781
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 1,783
1991 Animasyon Senarist 7.5 13,525
Dizi Altyazıları
Shameless (5,742) Vikings (4,187) Game of Thrones (3,058) Mr. Robot (2,219) Supernatural (1,854) Lucifer (1,498) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,386) Arrow (1,299) Manhunt: Unabomber (1,224)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017