Giriş Kayıt
Dave Caplan

Dave Caplan


Senarist, Yapımcı

Dave Caplan, senarist, yapımcı. Anger Management (2012), The Muppets (2015), Dinosaurs (1991), (2007) The Bill Engvall Show (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David A. Caplan | David Caplan | Dave Kaplan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 4,314
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 27,691
2010 Suç Senarist
Yapımcı
7.6 24,836
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 1,753
1991 Animasyon Senarist 7.5 13,068
Film Altyazıları
Gold (7,659) Rings (3,928) Logan (3,239) Get Out (2,745) La La Land (2,185) The Age of Shadows (1,988) Split (1,967) Zashchitniki (1,777) The Great Wall (1,608) Office Christmas Party (1,494)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,231) The Blacklist (4,668) The Expanse (3,446) The Last Kingdom (2,346) Better Call Saul (2,238) Doctor Who (1,893) Game of Thrones (1,829) Vikings (1,798) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,746) Supernatural (1,731)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017