Giriş Kayıt
Dave Caplan

Dave Caplan


Senarist, Yapımcı

Dave Caplan, senarist, yapımcı. Anger Management (2012), The Muppets (2015), Dinosaurs (1991), (2007) The Bill Engvall Show (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David A. Caplan | David Caplan | Dave Kaplan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 4,314
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 28,424
2010 Suç Senarist
Yapımcı
7.6 26,256
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 1,801
1991 Animasyon Senarist 7.5 13,819
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018