Giriş Kayıt
Geoffrey Cantor

Geoffrey Cantor


Oyuncu

Geoffrey Paul Cantor, oyuncu. Alan Wake (2010), Third Reich: The Rise & Fall (2010), The Kill Point (2007), Bird People (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Geoffrey Paul Cantor
Diğer Bir İsmi: Geoffrey P. Cantor | Geoff Cantor
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 9.0 41,940
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,553

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Oyuncu 6.9 12,543

En Süper Kahramanlar
2016 Animasyon Oyuncu 4.6 308
2016 Dram Oyuncu 6.8 2,624

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu 6.3 96,314

Savva Küçük Savaşçı
2015 Animasyon Oyuncu 4.2 471
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 274,692

Aşk Vizesi
2014 Komedi Oyuncu 4.6 2,812

En Uzun Hafta
2014 Komedi Oyuncu 5.4 9,318
2014 Dram Oyuncu 7.2 13,335
2014 Dram Oyuncu 6.1 2,230

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 132,775
2013 Dram Oyuncu 7.7 58
2013 Dram Oyuncu 8.9 384,848
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,453
2013 Komedi Oyuncu 5.7 9,551
2013 Komedi Oyuncu 5.1 263
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Komedi Oyuncu 6.4 22,491

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 284,931

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 131,622
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,025
2010 Belgesel Oyuncu 8.5 600

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 41,114
2010 Aksiyon Oyuncu 8.9 2,000

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Oyuncu 5.6 54,203

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 245,983
2007 Komedi Oyuncu 4.5 970

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Komedi Oyuncu 5.5 6,553
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538
2007 Suç Oyuncu 8.1 25,423

Seksi Bettie Page
2005 Biyografi Oyuncu 6.6 9,402

Son Dilek
2005 Komedi Oyuncu 6.8 3,688
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,443
2001 Komedi Oyuncu 5.7 3,093
2001 Dram Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,944
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,118
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,875) Stronger (5,291) The Foreigner (3,929) Flatliners (3,592) Dunkirk (2,883) Beyond Skyline (2,070) American Made (1,936) Loving Vincent (1,672) Kingsman: The Golden Circle (1,665) It (1,556)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017