Giriş Kayıt
Geoffrey Cantor

Geoffrey Cantor


Oyuncu

Geoffrey Paul Cantor, oyuncu. Alan Wake (2010), Third Reich: The Rise & Fall (2010), The Kill Point (2007), Bird People (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Geoffrey Paul Cantor
Diğer Bir İsmi: Geoffrey P. Cantor | Geoff Cantor
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

En Süper Kahramanlar
2016 Animasyon Oyuncu 4.6 308
2016 Dram Oyuncu 6.8 2,395
2016 Komedi Oyuncu 6.3 89,049
2016 Dram Oyuncu    

Savva Küçük Savaşçı
2015 Animasyon Oyuncu 4.2 471
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 254,630

Aşk Vizesi
2014 Komedi Oyuncu 4.6 2,812
2014 Komedi Oyuncu 5.4 8,880
2014 Dram Oyuncu 7.2 13,082
2014 Dram Oyuncu 6.1 2,230

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 124,454
2013 Dram Oyuncu 7.7 58
2013 Dram Oyuncu 9.0 356,723
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,453
2013 Komedi Oyuncu 5.7 9,222
2013 Komedi Oyuncu 5.1 263
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Komedi Oyuncu 6.4 21,478

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 278,362

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 129,247
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,025
2010 Belgesel Oyuncu 8.5 600

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 40,158
2010 Aksiyon Oyuncu 8.9 2,000

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Oyuncu 5.5 53,032

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 240,316

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Komedi Oyuncu 5.5 6,553
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538
2007 Komedi Oyuncu 4.5 946
2007 Suç Oyuncu 8.1 24,968

Seksi Bettie Page
2005 Biyografi Oyuncu 6.6 9,211

Son Dilek
2005 Komedi Oyuncu 6.8 3,688
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,921
2001 Komedi Oyuncu 5.7 3,093
2001 Dram Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,857
1999 Suç Oyuncu 8.1 56,573
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,237
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,052
Film Altyazıları
Kidnap (4,314) T2 Trainspotting (3,418) Beauty and the Beast (2,920) Contratiempo (1,521) The Fate of the Furious (1,464) Redivider (1,265) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,030) The Great Wall (931) Get Out (815)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,905) Better Call Saul (5,759) The Flash (5,758) Twin Peaks (4,171) Lucifer (4,086) Into the Badlands (3,647) Supernatural (3,247) Gotham (2,951) 12 Monkeys (2,554) Fargo (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017