Giriş Kayıt
Elizabeth Cantillon

Elizabeth Cantillon


Yapımcı

Elizabeth Cantillon, yapımcı. (2008) 21 (2008), (2009) Metrodan Kaçış (2009), (2005) Sakin Ol (2005), (2009) Pembe Panter 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Ağındaki Kız
2018 Suç Yapımcı    

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Yapımcı 7.1 71,561

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 367,604

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 102,482

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Çeşitli 7.8 368,333

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Çeşitli 5.4 38,802

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Çeşitli 7.7 540,898

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 164,976

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.6 37,123
2008 Biyografi Çeşitli 6.8 206,417
2008 Komedi 5.8 18,259

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.9 106,668

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Çeşitli 5.8 67,922

Sakin Ol
2005 Komedi Çeşitli 5.7 62,892

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 14,613

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 11,260

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Yapımcı 5.6 12,844

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 133,218
1989 Komedi Yapımcı 5.8 1,767
Dizi Altyazıları
Westworld (18,418) La casa de papel (4,236) Supernatural (3,554) Into the Badlands (2,598) Krypton (2,372) Gotham (2,313) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,277) The Big Bang Theory (1,937) The 100 (1,793) Arrow (1,780)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018