Giriş Kayıt
Elizabeth Cantillon

Elizabeth Cantillon


Yapımcı

Elizabeth Cantillon, yapımcı. (2008) 21 (2008), (2009) Metrodan Kaçış (2009), (2005) Sakin Ol (2005), (2009) Pembe Panter 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Yapımcı 7.1 62,018

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 347,799

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 99,071

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Çeşitli 7.8 350,134

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Çeşitli 5.4 36,756

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Çeşitli 7.7 512,482

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 158,512

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.6 34,865
2008 Biyografi Çeşitli 6.8 199,001
2008 Komedi 5.8 16,969

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.9 102,627

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Çeşitli 5.8 65,852

Sakin Ol
2005 Komedi Çeşitli 5.7 61,119

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 14,018

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 11,260

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Yapımcı 5.6 12,844

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 128,704
1989 Komedi Yapımcı 5.8 1,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017