Giriş Kayıt
Elizabeth Cantillon

Elizabeth Cantillon


Yapımcı

Elizabeth Cantillon, yapımcı. (2008) 21 (2008), (2009) Metrodan Kaçış (2009), (2005) Sakin Ol (2005), (2009) Pembe Panter 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Yapımcı 7.1 59,608

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 342,523

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 98,115

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Çeşitli 7.8 345,297

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Çeşitli 5.4 36,150

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Çeşitli 7.7 505,223

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 156,476

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.5 34,508
2008 Biyografi Çeşitli 6.8 197,052
2008 Komedi 5.8 16,969

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.9 101,588

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Çeşitli 5.8 65,286

Sakin Ol
2005 Komedi Çeşitli 5.7 60,675

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 13,787

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 11,260

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Yapımcı 5.6 12,565

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 127,612
1989 Komedi Yapımcı 5.8 1,767
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017