Giriş Kayıt
Elizabeth Cantillon

Elizabeth Cantillon


Yapımcı

Elizabeth Cantillon, yapımcı. (2008) 21 (2008), (2009) Metrodan Kaçış (2009), (2005) Sakin Ol (2005), (2009) Pembe Panter 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Yapımcı 7.1 56,135

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 337,053

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 97,368

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Çeşitli 7.8 340,900

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Çeşitli 5.4 35,856

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Çeşitli 7.7 497,683

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 154,607

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.5 34,194
2008 Biyografi Çeşitli 6.8 195,347
2008 Komedi 5.8 16,969

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.9 100,733

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Çeşitli 5.8 64,824

Sakin Ol
2005 Komedi Çeşitli 5.7 60,299

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 13,537

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 11,260

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Yapımcı 5.6 12,565

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 126,698
1989 Komedi Yapımcı 5.8 1,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017