Giriş Kayıt
Elizabeth Cantillon

Elizabeth Cantillon


Yapımcı

Elizabeth Cantillon, yapımcı. (2008) 21 (2008), (2009) Metrodan Kaçış (2009), (2005) Sakin Ol (2005), (2009) Pembe Panter 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yapımcı    

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Yapımcı 7.1 64,987

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 355,345

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 100,348

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Çeşitli 7.8 357,166

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Çeşitli 5.4 37,663

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Çeşitli 7.7 523,501

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 160,988

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.6 35,618
2008 Biyografi Çeşitli 6.8 202,048
2008 Komedi 5.8 16,969

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.9 103,895

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Çeşitli 5.8 66,680

Sakin Ol
2005 Komedi Çeşitli 5.7 61,861

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 14,140

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 11,260

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Yapımcı 5.6 12,844

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 130,337
1989 Komedi Yapımcı 5.8 1,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017