Giriş Kayıt
Elizabeth Cantillon

Elizabeth Cantillon


Yapımcı

Elizabeth Cantillon, yapımcı. (2008) 21 (2008), (2009) Metrodan Kaçış (2009), (2005) Sakin Ol (2005), (2009) Pembe Panter 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Yapımcı 7.1 58,263

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 339,948

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 97,826

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Çeşitli 7.8 343,219

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Çeşitli 5.4 35,997

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Çeşitli 7.7 501,994

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 155,650

Pembe Panter 2
2009 Macera Çeşitli 5.5 34,274
2008 Biyografi Çeşitli 6.8 196,271
2008 Komedi 5.8 16,969

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.9 101,212

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Çeşitli 5.8 65,067

Sakin Ol
2005 Komedi Çeşitli 5.7 60,493

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 13,686

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 11,260

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Yapımcı 5.6 12,565

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 127,157
1989 Komedi Yapımcı 5.8 1,767
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017