Giriş Kayıt
James Cane

James Cane


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

James Cane, set dekoratörü, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: James G. Cane | Jim Cane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Dram Set Dekoratörü 8.2 5,202
1980 Western Set Dekoratörü    
1976 Suç Set Dekoratörü    
1974 Dram Set Dekoratörü 7.0 1,399
1973 Korku Set Dekoratörü    

Walton Ailesi
1971 Dram Set Dekoratörü 7.6 4,058

Harold ve Maude
1971 Komedi Sanat Bölümü 8.0 58,894
1958 Müzikal Sanat Bölümü 6.9 6,319
Film Altyazıları
Live by Night (9,897) Resident Evil: The Final Chapter (8,767) Hidden Figures (4,642) Rogue One (4,221) Patriots Day (4,209) Assassin's Creed (3,724) Split (3,473) Allied (3,452) Paterson (3,265) Why Him? (1,913)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017