Giriş Kayıt
James Cane

James Cane


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

James Cane, set dekoratörü, sanat bölümü. Hill Street Blues (1981), Walton Ailesi (1971), Helter Skelter (1976), Bad Ronald (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James G. Cane | Jim Cane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Dram Set Dekoratörü 8.2 5,835
1980 Western Set Dekoratörü    
1976 Suç Set Dekoratörü 7.4 2,775
1974 Dram Set Dekoratörü 7.0 1,399
1973 Korku Set Dekoratörü    

Walton Ailesi
1971 Dram Set Dekoratörü 7.6 4,464

Harold ve Maude
1971 Komedi Sanat Bölümü 8.0 62,503
1958 Müzikal Sanat Bölümü 6.9 6,826
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018