Giriş Kayıt
Jean-François Campeau

Jean-François Campeau


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Jean-François Campeau, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Blue Mountain State (2010), Sürgün (2012), Ascension (2014), Vallahi Ben Yapmadım (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 8.3 564
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
   
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 9,135
2013 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.2 289

Sürgün
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.1 24,483
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.4 41,176
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 657
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 173

Vallahi Ben Yapmadım
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 1,724

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 1,128
2006 Suç Yapım Tasarımcısı    

Adalet Avcıları
2005 Dram Sanat Yönetmeni    
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 3.1 1,514
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı    

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 349,110
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 390
2000 Biyografi Set Dekoratörü 5.3 1,992
2000 Dram Sanat Bölümü 6.4 587
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 2,374
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 2,342
1994 Korku Sanat Bölümü 4.1 875
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017