Giriş Kayıt
Scott Allan Campbell

Scott Allan Campbell (58)


Oyuncu

Scott Allan Campbell, 06 Ağustos 1959 Florida, ABD doğumlu oyuncu. Beyaz Zakkum (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Florida, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rehine
2005 46 Suç Oyuncu 6.6 97,952

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 100,106

Beyaz Zakkum
2002 43 Dram Oyuncu 7.2 26,858
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,321
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,746
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,794
1993 34 Dram Oyuncu 7.7 23,068
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,662

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 166,348
1989 30 Dram Oyuncu 6.1 3,106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017