Giriş Kayıt
Scott Allan Campbell

Scott Allan Campbell (57)


Oyuncu

Scott Allan Campbell, 06 Ağustos 1959 Florida, ABD doğumlu oyuncu. Beyaz Zakkum (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Florida, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rehine
2005 46 Suç Oyuncu 6.6 96,459

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 97,748

Beyaz Zakkum
2002 43 Dram Oyuncu 7.2 26,436
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 154,209
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,590
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,676
1993 34 Dram Oyuncu 7.7 22,636
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,371

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 160,317
1989 30 Dram Oyuncu 6.1 3,106
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017