Giriş Kayıt
Scott Allan Campbell

Scott Allan Campbell (57)


Oyuncu

Scott Allan Campbell, 06 Ağustos 1959 Florida, ABD doğumlu oyuncu. Beyaz Zakkum (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Florida, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rehine
2005 46 Suç Oyuncu 6.6 96,033

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 96,982

Beyaz Zakkum
2002 43 Dram Oyuncu 7.2 26,226
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,166
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,590
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,648
1993 34 Dram Oyuncu 7.7 22,531
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,301

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 158,408
1989 30 Dram Oyuncu 6.1 3,106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017