Giriş Kayıt
Campbell Lane

Campbell Lane (78)


Oyuncu

Campbell Lane, 15 Temmuz 1935 doğumlu oyuncu. Cadı Evindeki Rüyalar (2005), (1993) Üşütük Popolar (1993), (2003) Düş Kapanı (2003), (1993) Lanetli Hediyeler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.30 Ocak 2014 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1935
Ölüm Tarihi: 30 Ocak 2014
Diğer Bir İsmi: Campbell Lan | Cam Lane
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 75 Animasyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 73 Aksiyon Oyuncu    
2007 72 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,044
2006 71 Komedi Oyuncu 5.8 6,058
2006 71 Suç Oyuncu 5.0 209

Korkunç Bir Film 4
2006 71 Komedi Oyuncu 5.1 98,833
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,224
2005 Suç Oyuncu    

Cadı Evindeki Rüyalar
2005 70 Korku Oyuncu 6.5 3,190

Düş Kapanı
2003 68 Dram Oyuncu 5.5 79,566

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu 7.5 7,439
2002 67 Aksiyon Oyuncu    
2001 66 Macera Oyuncu 4.6 1,439
2001 66 Macera Oyuncu    

Örümceğin Maskesi
2001 66 Aksiyon Oyuncu 6.3 62,376
2001 66 Aksiyon Oyuncu 5.9 38,317

Bay Rice'in Sırrı
2000 65 Dram Oyuncu 5.8 532
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 7,316

En Değerli Maymun
2000 65 Komedi Oyuncu 3.8 1,801
2000 65 Komedi Oyuncu    

Dük
1999 64 Komedi Oyuncu 4.7 370
1999 64 Western Oyuncu    
1999 Aksiyon Oyuncu    
1998 63 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,147

Bay Şeşibeş
1997 62 Aile Oyuncu 3.9 12,186
1997 Western Oyuncu 7.4 166
1997 62 Dram Oyuncu    
1996 61 Suç Oyuncu    
1995 60 Western Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,289
1994 59 Komedi Oyuncu 3.7 1,003
1993 58 Komedi Oyuncu 4.2 23,573

Üşütük Popolar
1993 58 Macera Oyuncu 6.9 74,860

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 162,950

Lanetli Hediyeler
1993 58 Suç Oyuncu 6.2 17,936
1989 54 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 839
1989 Macera Oyuncu 7.3 145
1987 52 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,934
1986 51 Dram Oyuncu 7.4 109
1986 Animasyon Oyuncu 8.3 679

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 29,719
1985 50 Aile Oyuncu 7.0 4,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017