Giriş Kayıt
Janet Campbell

Janet Campbell


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Janet Campbell, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Being Human (2011), Durham County (2007), The Minion (1998), 18 to Life (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 20
2015 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.2 189
2014 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.4 727
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 59
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 21,685
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 657
2008 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.0 816
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 171
2007 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.7 1,166
2007 Korku Kostüm Tasarımcısı    
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
   
1998 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.8 1,278

Küçük Adamlar
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 364
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü    
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017