Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gregory Calpakis

Gregory Calpakis (44)


Oyuncu

Gregory Calpakis, 27 Kasım 1972 Silver Spring, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Cold Squad (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1972
Doğum Yeri: Silver Spring, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Greg Calpakis
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,188
2005 Suç Oyuncu    

Rehine
2002 30 Gerilim Oyuncu 5.8 6,440
2000 28 Dram Oyuncu 5.7 1,504
1997 25 Korku Oyuncu    
1987 15 Komedi Oyuncu 5.8 21
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017