Giriş Kayıt
James Calleri

James Calleri


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

James Calleri, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. I Origins (2014), Another Earth (2011), Ed (2000), The Path (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim 6.2 21
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 5,956
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 5,708
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 90,750
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.9 406
2012 Komedi Casting 3.8 537
2012 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
   
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 40
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 79,161
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 162

Düşlerin Donduğu Kış
2009 Suç Oyuncu Yönetmeni 4.8 603
2009 Dram Casting 6.4 2,338
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,353
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2008 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.3 332
2008 Komedi Casting 6.7 353
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 447
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.2 5,703
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 132
2006 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 330

Gizli İlişkiler
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 4,210

Tehlikeli Masumiyet
2005 Dram 6.7 9,886

Kontes
2005 Dram Casting 6.7 5,589
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 4,084
2002 Komedi Casting 8.0 53,935

Her Gün Başka Bir Bela
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.1 5,271
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 483
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 5,900
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 761

Cadı Kazanı
1996 Dram Casting 6.8 30,798
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017