Giriş Kayıt
William Callaway

William Callaway


Oyuncu

William Callaway, oyuncu. Şirinler (1981) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Callaway | Bill Calloway | William Calloway
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Oyuncu    
1991 Animasyon Oyuncu 7.7 11,176
1988 Animasyon Oyuncu 7.3 379
1987 Animasyon Oyuncu 8.1 23,746
1987 Animasyon Oyuncu    
1987 Animasyon Oyuncu    
1986 Animasyon Oyuncu 7.5 722
1984 Animasyon Oyuncu    

Şirinler
1981 Animasyon Oyuncu 7.3 11,361
1977 Komedi Oyuncu 8.1 214,631
1977 Komedi Oyuncu 6.5 3,045
1972 Western Oyuncu 6.3 1,432
1969 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017