Giriş Kayıt
William Callaway

William Callaway


Oyuncu

William Callaway, oyuncu. Şirinler (1981) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Callaway | Bill Calloway | William Calloway
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Oyuncu    
1991 Animasyon Oyuncu 7.7 11,160
1988 Animasyon Oyuncu 7.3 379
1987 Animasyon Oyuncu 8.1 23,420
1987 Animasyon Oyuncu    
1987 Animasyon Oyuncu    
1986 Animasyon Oyuncu 7.5 722
1984 Animasyon Oyuncu    

Şirinler
1981 Animasyon Oyuncu 7.3 10,868
1977 Komedi Oyuncu 8.1 211,881
1977 Komedi Oyuncu 6.5 3,045
1972 Western Oyuncu 6.3 1,432
1969 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017