Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
William Callaway

William Callaway


Oyuncu

William Callaway, oyuncu. Şirinler (1990) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Callaway | Bill Calloway | William Calloway
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Animasyon Oyuncu    
1994 Animasyon Oyuncu    

Şirinler
1990 Animasyon Oyuncu    
1988 Animasyon Oyuncu 7.3 379
1987 Animasyon Oyuncu 8.1 21,996
1987 Animasyon Oyuncu    
1987 Animasyon Oyuncu    
1986 Animasyon Oyuncu 7.5 722
1984 Animasyon Oyuncu    
1977 Komedi Oyuncu 8.1 201,161
1977 Komedi Oyuncu 6.5 3,045
1972 Western Oyuncu 6.3 1,432
1969 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017